PREGUNTES:




1.Expliqueu quin era el títol original del llibre.
El titol origina en alemany era Die Verwandlung que van traduir literalment com la transformació pero que no va ser tan conegut com La metamorfosi. I per aquest motiu. finalment, van deixar aquest nom.


 2.Kafka se sentia culpable?
Si, Kafka se sentia culpable perque va creixer amb una educació molt severa i amb les ideologies de d'una societat burgesa. Kafka se sentia culpable i reflexaba aquestos sentiments en els personatges de moltes de les seues obres. Fins i tot arribà un punt en el que protagonista i autor es confonen.
Aquesta culpa  era inspirada principalment pel seu pare, com diu en altres fragments de la Carta al pare. 

3.Era hipocondríac?

 Kafka , era hipocondríac i malalt sicosomátic, però en 1917 se li diagnostica els primers símptomes de tuberculosi , la qual cosa li porte a trencar el seu compromís de casar-se . I està malaltia obligava a Kafka a passar llargues temporades en diversos sanatoris.


4.Què necessitava per a viure?

Kafka per a viure necessitava la literatura que se li obre com l'única possibilitat de vida, d'alliberament, de salvació i es revela l'activitat central de la seua vida.


 
5.Quins van ser els seus referents literaris?

Franz Kafka és un autor molt clàssic. Els seus models són: Flaubert, Gògol i Dickens, és a dir, grans realistes del segle XIX. De fet, construeix els seus contes segons els realistes del segle XIX, tot i que introdueix elements fantàstics.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Edip Rei

RESSENYA DE SERIE:

ACTE III - ESCENA II